NovaDax lupaa ilmaisen bitcoinin uudessa kampanjassa Brasiliassa

Mainostaessaan korttinsa julkaisua Brasiliassa NovaDax lupaa antaa bitcoin-bonuksen kampanjaan liittyneille

NovaDax lupaa ilmaisen bitcoinin uudessa kampanjassa Brasiliassa
Uutiset

NovaDAX, Abakus-konsernin kryptovaluuttakauppayksikkö, ilmoitti aloittavansa erityisen kampanjan NovaDAX-kortin käynnistämiseksi.

Yrityksen mukaan kampanjassa on siis bonus asiakkaille, jotka aktivoivat korttinsa ja suorittavat joitain toimintoja yrityksen sosiaalisissa verkostoissa.

Suurin osa Forbesin Brasiliassa mainitsemista miljardööreistä on osa rahoitus- ja investointisektoria

Siksi kortin aktivoimisen jälkeen asiakas voi saada 10 dollaria Bitcoin- ja Novawards PRO -pisteinä bonuksena.
Bitcoin

Yrityksen mukaan kampanjaan osallistuminen edellyttää siis vain vuorovaikutusta Facebookin tai Instagramin kautta ja täyttämällä linkissä oleva osallistumislomake.

Huolimatta yli 10 prosentin pudotuksesta, ABCripton Safiri Felix uskoo, että Bitcoin voi saavuttaa historiallisen korkean tason

Osallistuakseen Facebookiin, asiakkaan on noudatettava ohjeita:

Lähetä valokuva tai video syötteeseen NovaDAX-kortilla merkitsemällä yrityksen profiili (@OfficialNovaDAX) ja kertomalla, kuinka aiot käyttää sitä päivittäin.
Täytä ja lähetä lomake.

Jotta voisit osallistua Instagramiin, vaiheet ovat samanlaiset kuin Facebook:

Lähetä valokuva tai video syötteeseen tai tarinoihin NovaDAX-kortilla merkitsemällä yrityksen profiili (@novadaxofficial) ja kertomalla, kuinka aiot käyttää sitä päivittäin. Tässä asiakkaan on käytettävä postissa myös #cartaonovadax.
Lähetä postitus DM: n kautta (suora viesti) Novadaxille Instagramissa.
Täytä ja lähetä lomake.

Yrityksen mukaan kukin asiakas voi saada bonuksen vain kerran, vaikka hän tekisi useamman kuin yhden viestin sosiaalisissa verkostoissa.

Kasvuaika osoittaa, milloin Bitcoinin hinta voi nousta 387 000 dollariin analyytikon mukaan

Pörssi tarkistaa tehdyt kirjaukset ja asiakastilit 24 työpäivän kuluessa, jotta bonukset ovat käytettävissä 7 työpäivän kuluessa heidän tilillään.

Arvojen tarkistamiseksi asiakkaan on vain käytettävä tilinsä ja tarkistettava R $ 10 Bitcoinissa, ja lunastuspisteiden tarkastelemiseksi on käytettävä Novawards PRO -ohjelmaa.

NovaDax lupaa ilmaisen bitcoinin uudessa kampanjassa Brasiliassa
Nach oben scrollen